Abecedari de la llibertat
 
 

Fotografia: Magda Zaragoza

L'Abecedari de la Llibertat s'articula al voltant de les 28 lletres que estan ubicades a diferents indrets del Poble Vell de Corbera d'Ebre.

Aquesta situació geogràfica té un simbolisme especial, ja que el Poble Vell va patir els efectes devastadors de la Guerra Civil Espanyola.

L'Abecedari vol ser un monument universal a la pau mitjançant el codi universal de les lletres i el testimoniatge i compromís del món de l'art en la negació de les guerres i les confrontacions bèl·liques. Els 25 artistes que exposen les seves obres, fetes en diferents tècniques i materials, comparteixen una mateixa idea: les lletres han de portar a les paraules i d'aquestas n'ha de sorgir la fraternitat.

 


El Abecedario de la Libertad se articula alrededor de las 28 letras del alfabeto que están situadas en diferentes lugares del Pueblo Viejo de Corbera d'Ebre.

Esta ubicación geográfica tiene un simbolismo especial ya que el pueblo viejo sufrió los efectos devastadores de la Guerra Civil Española.

El Abecedario de la libertad pretende ser un monumento universal a la paz mediante el código universal de las letras y el testimonio y compromiso del mundo del arte en la negación de las guerras y de las confrontaciones bélicas. Los 25 artistas que exponen sus obras, realizadas en diferentes técnicas y materiales, comparten una misma idea: las letras han de llevar a la palabras y de ellas tiene que surgir la fraternidad.

 

 
 
Pàgina inicial qui som? exposicions recomanacions correu